Hikmet Madazlı Anaokulu
Yeni Mahalle 8. Cadde No86 Kapalı Pazar Yeri Yanı 38098 Kocasinan/KAYSERİ

VİZYON

Dünyada uygulanan okulöncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. Çocuklarımızın  yeteneklerini ortaya çıkarıp başarılı, özgüveni yüksek bireyler olmalarını sağlamak. Okulöncesi Eğitimi ülkemiz ve dünya için eğitimin en önemli basamağı haline getirmek. Çocuklarımızın değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan, öğrenmenin hayat boyu sürdüğüne inanan, kendini gerçekleştirebilmiş  kişiler olarak yetiştirmek.

MİSYON

Bütün çocuklar özeldir. Hepsi farklı kişilik özelliklerine ilgi ve yeteneklere sahiptir. Biz onlara yeteneklerini ve yaratıcılıklarını serbestçe ortaya koyabilecekleri yaparak ve yaşayarak öğrenebilecekleri eğitim ortamları hazırlıyoruz. Eğlenceli, rahat, güvenli, ilgi çekici uyarıcıların olduğu bir ortamda öz güveni yüksek, çevresine karşı duyarlı, yaşama bağlı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çevrenin milli ve manevi, kültürel değerlerine saygılı, çağdaş düşünceli bireyler yetiştirmek Sağlıklı bireyler yetiştirebilmek için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek, diğer kurum ve kuruluşlardan destek almak. Düşüncelerini açıklayabilen ve başkalarının düşüncelerine saygılı olmasını bilen bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

"Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmede "MAVİ GÖK, YEŞİL YAPRAK" ödülü almıştır. Okulumuzun Minik Bahçıvanları "Gesi Bağlarında Dolaşıyorum, Organik Tarımla Uğraşıyorum" projesinde yer almıştır (2011-2012) *** Diğer başarı, takdir, teşekkür ve proje katılım belgelerimiz sitemizin ödüller kısmında belirtilmiştir.
Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim